• noimage

  noimage

 • Photos
 • Map

  No Records Found

  Sorry, no records were found. Please adjust your search criteria and try again.

  Google Map Not Loaded

  Sorry, unable to load Google Maps API.

 • Reviews

  3 Reviews on “Oszlánszki László Viz és Gázszerelő”

  Overall:
  • varga-adrien
   5 years ago

   Nálunk is teljesen hasonló a történet, mint az előző hozzászólóknál. Az egész lakásban, 4 helyen cseréltettünk radiátort ezzel a senkiházival, amelyet teljesített is, kifizettük a nem kevés pénzt, számlát nem adott! Az egyik radiátort olyan közel tette fel a konyha bútorhoz, hogy esély sincs légteleníteni ha kellene. De ezt ő akkor az anyukámnak kimagyarázta, h ez miért jó így. Másnap kerestük telefonon, üzenet, e mail és felszívódott, semmi válasz többszöri megkeresésre sem. Eljött a radiátorok Főtáv általi vissza töltés (amit megint csak e mailben írtunk neki előre 1 héttel, hogy mikor lesz ez, mert úgy állapodtunk meg, hogy akkor itt lesz, ha valami probléma lenne, akkor egyből tudja megcsinalni.) A 4 cserélt radiátorból 3 nem volt jó, csöpögött. Emberünk telefont nem veszi fel! Felhivtam másik számról, felveszi, kedvesen bemutatkozok, és közlöm a tényeket, hogy édesanyám ott áll egyedül és csöpögnek a radiátorok, menjen, abban állapodtunk meg. Erre ő fennhangon, hárított, ő nem megy, szar, olcsó, fos (így mondta) radiátorokat vettünk (amúgy nem!) azért folyik, ehhez semmi köze, ő erről nem tehet, mondom neki, hogy a csavar összetételnél, a csapnál, amit Ő szerelt be, ezt meg sem hallva elkezdett ordítani, csúnyán beszélni, h ez őt nem érdekli és szó szerint rámnyomta a telefont. Utána már egyből ki is kapcsolta. Felszívódott. Nem elérhető, pedig sokszor próbáltam hívni. Honlapján hazugság, amit ígér, h garanciát vállal… Stb stb igér ott mindent ez semmirekellő. Aki teheti kerülje el, soha ne kérje fel folgozni, mert eltünik tisztességtelenül. (a munkát elvégezte, de nem lett jó és utána már nem csinálja meg, ott hagyja az embert az el rontott munkájával, csináljunk amit akarunk alapon) Felháborító!!!

  • 8 years ago

   Csatlakozom az előttem véleményt íróhoz! Az “úriember” elvégzett munka után elérhetetlenné válik, se telefon hívásokra se üzenetre nem reagál vagy is reagált (bazd meg)!Hivatkozott arra ,hogy lemerült a telefonja(..,de hisz egy lemerült telefon nem csörög ki 🙂 ) A lecserélt radiátorok csöpögnek ezért arra kértem volna meg ,hogy javítsa ki a hibát. Kedves úriember másnap smsben tájékoztatott vagy is felvilágosított ,hogy ha bármi rossz hírét keltem ..idézem “…van egy jó ügyvédem aki leperel rólad mindent” ! Arra hivatkozott ,hogy át vettem a munkáját és akkor nem találtam benne semmi hibát. A lakás felújítás alatt áll így nem tartózkodtam ott ezért csak később vettem észre a bajt. Úgy érzem nem ez lett volna a megfelelő hozzáállás!! Munkájával nem lett volna baj ha helyre hozza a hibáját és korrekt. Ezek tények és nem feltételezések vagy fenyegetőzések!Számlát nem kaptam és garanciát sem a munkájára.
   Nem ajánlott!!!! Sőt elkerülendő !

  • upload2 Listing Owner
   9 years ago

   Mosdo cseret vegzett nelunk. Miutan masnap a csap csopogot probaltuk visszahivni de soha tobbet nem vette fel a telefont es nem hivott vissza. Weblapjan elvileg garanciat vallal….de gyakorlatban miutan ki lett fizetve eltunik.

  Leave a Review

  Overall:
  Select a rating