• 214567 1
 • Photos
 • Map

  No Records Found

  Sorry, no records were found. Please adjust your search criteria and try again.

  Google Map Not Loaded

  Sorry, unable to load Google Maps API.

 • Reviews

  28 Reviews on “Dr Svajda Bernadett - Bőrgyógyász”

  Overall:
  • trend
   5 years ago

   Telefonon szerettem volna időpontot kérni mire a férfi asszisztens(mint kiderült a férje) közölte velem,hogy máskor telefonáljak mivel ő most nem fog nekem időpontot adni.Az az a flegma, lekezelő és intelligensnek nem mondható stílus nagyon megdöbbentett.De azt is mondhatnám mintha a valagából rángatott volna.

   Ennek ellenére újra telefonáltam.

   Bernadett az asztal szélén állt mint valami katonatiszt, egy lépést lépett felém a nagyítójával aztán visszalépett és egy tapottat sem mozdult.Olyan halkan motyogott,hogy nagyon kellett fülelnem,hogy halljam … Testileg jelen volt de nagyon furcsa volt mint aki drogos vagy nem épelméjű…

   Ami miatt mentem arról úgy tűnt nem sok fogalma van.
   Egy percig azt is éreztem,hogy tőlem várja a megoldást mikor ő az orvos.

   Szomorú,hogy ilyen szakembernek mondott emberek praktizálnak és ilyen bánásmódot tanusítanak egy magánrendelésen amiért Fizet az ember!

  • betty0204
   9 years ago

   Soha életemben nem írtam még negatív értékelő kritikát egy weboldalon sem, ez az első, ami már önmagában kiválóan mutatja, milyen mélységesen felháborított a doktornőnél tapasztalt bánásmód.
   Sajnálom, hogy nem hallgattam a sok negatív értékelésre. Másoknak javaslom, hogy olvassa el figyelmesen a sok negatív felhangot, pontosan megtapasztalhatják a doktornőhöz ellátogatva.
   Lekezelő hangnem és stílus, megalázott beteg – ez az eredménye egy magánorvosi rendelésnek. Sokat elárul a doktornőről, hogy úgy kommunikál az emberekkel, hogy nem is néz a szemükbe, lehajtott fejjel motyog a padlócsempének.

   Persze ami miatt mentem, nem lelt megoldásra (nem egy agyonbonyolított dolog) – hiába mondtam el a telefonba többször a hangsúlyozva, hogy ott és akkor kell megoldás a problémámra – melyet pontosan leírtam -mert külföldön élek. A telefonban ez még nem jelentett gondot a nem túl magas intelligenciaszintű fiatalembernek, aki az asszisztens, személyesen már szabadkozott, hogy “hát ez nem úgy megy ám…”

   Van sok szakképzett bőrgyógyász, aki nem a megaláztatást keresi egy magánrendelésen, az jobbat is talál.

  • stcroix
   9 years ago

   Lehet, hogy jó orvos, de pofátlanul unott képpel 3,5 perc alatt keresni 5 ezer Ft-ot, a kis kopasz farokkal aki asszisztált, jó referencia, mit ne mondjak. Lerendezett, nem mondott semmit, lekezelő volt. Pedig szerintem ez a dilettantizmusából eredhet. kerüljétek, mert szakmaiatlan.

  • barton
   9 years ago

   Szerintem elég annyit írnom, hogy megbízható orvosról van szó. Kisebb-nagyobb problémák az egész családban adódtak már, és mindegyikünk nagyon jó ellátást kapott.

  • teres
   9 years ago

   Mindennel meg voltam elégedve! Szeretek ide járni, barátságos környezet, megbízható orvos.

  • scsaba
   9 years ago

   Nagyon jó, hogy megtaláltam a doktornőt, mert sokat segített. Mindenkinek ajánlom.

  • kassay
   9 years ago

   A testem tele van anyajegyekkel, így rendszeres szűrésre járok a doktornőhöz. Nem bántam meg, így másoknak is szeretném ajánlani.

  • bartai-detti
   9 years ago

   A gyermekemet vittem el hozzá egy komoly bőrproblémával. A kezelések gyors javulást hoztak, most már teljesen egészséges. Örülök, hogy hozzá fordultam!

  • csalad-barat
   11 years ago

   Budapesten voltunk vizsgálaton Svajda Bernadettnél, sajnos csak egy napot rendel itt a héten, az ellátás gyors, korrekt volt, nem kellett várni, szóval rendben volt.

  • brgitta-nagy
   11 years ago

   Pár napja voltam a doktornőnél, leszették a nyakamon a bőrkinövéseket. Eléggé féltem hogy fájni fog, de hamar megvolt és alig éreztem. Örülök hogy végre rá szántam magam.

  • juliana-negy
   11 years ago

   Svajda Bernadettet KERÜLJÉTEK EL

   Eggyet étrtek dittával , sajnos nekem is hasonlóan rossz tapasztalatom van , a doktornővel.

  • ditta-ditta
   11 years ago

   Először és utoljára voltam a doktornő rendelésén. Ugyanúgy viselkedett velem, mint ahogy t.almeida írásából olvashatjátok. Rendkívül lekezelő volt ő is és a kollégája is, mint aki nincs tudatában, hogy ő a szolgáltató és én lennék a VEVŐ, akiből él. El sem tudtam mondani jóformán, hogy mi a problémám, messziről ránézett a lábamra (valamiféle ekcémás jellegű panasszal érkeztem) és közölte, hogy válasszak egy panelt. Persze arról fogalmam sem volt, mi az a panel. Mikor jelét adtam, hogy nem értem a dolgot, akkor türelmetlenül néhány szóban összefoglalta, hogy valamire allergiás lehetek, de neki fogalma sincs, hogy mire, majd ezek a panelekbe összeállított vizsgálatok esetleg kimutatják. Nagyon felháborodtam azon, hogy nekem kell választani vizsgálati csomagot, mikor ő az orvos, nekem elképzelésem sincs arról, hogy milyen vizsgálatot érdemes választani, azok között számomra mindössze árkülönbségek voltak, de nekem semmit sem mondott a tartalmi különbözőség. Dühös lettem és már kifelé menet biztos voltam benne, hogy ide soha többet nem jövök vissza és akit lehet lebeszélek róla.
   Lehet, hogy csak rossz napja volt Bernadettnek, de ebben a hivatásban sem engedheti meg magának senki, hogy egy halom pénzért “élvezzék” az ügyfelei a ma nincs kedvem foglalkozni rendesen a betegekkel hangulatát. Ilyen stílussal még áruházi polcfeltöltőnek sem kéne jelentkezni. Sajnos fogalmam sincs, hogy a szakmai tudása milyen lehet, nem engedte meg, hogy kiderüljön.
   Keressetek más orvost, sok jó orvos van, aki képes odafigyelni és lelkiismeretesen kezelni a beteget.

  • almeida-t
   11 years ago

   Valóban érdekes, hogy 1-2 nap különbséggel milyen sok jó vélemény született a Doktornőről.
   Mi voltunk nála 1x magánrendelésen, hát kb. úgy viselkedett velünk ő is és az asszinsztense is, mintha szívességet tennének, flegmák, lekezelőek. A vizsgálatról számlát kértem, a férfi asszisztens mondja, hogy ja, akkor nem annyiba fog kerülni…

   Utána voltunk a falunkban egy “egészségnapon” ő volt a meghívott bőrgyógyász, akinél díjmentesen lehetett anyajegyvizsgálatot végeztetni. Hát kb. az emberre rá sem nézett, azt mondogatta a körmét piszkálgatva (!), hogy menjünk magánrendelésére. Jónéhány emberrel beszéltem, és mindenki ki volt bukva a stílusán.

   Az biztos: soha többet! Számomra döbbenet, hogy ezzel a stílussal hogy lehet megélni.
   Találtam nagyon kedves, jó nevű bőrgyógyászt fehérváron, oda járok a családdal.

  • ferenc-koher
   11 years ago

   De jó a marketing, érdekes, hogy az első negatív kritika után- mennyi pozitív vélemény született “véletlenül”!:)))
   Az utolsó HSz különösen tetszett
   “Harmadszori latogatasomra a holgy teljesen kicserelodott. Mosolygott, mitobb gyermeki kacagas hagyta el csinos kis arcat 🙂 Ja, és még számlát sem kért…Na, persze!:)))

  • thunder
   12 years ago

   A szekesfehervari rendelobe eloszor nem talaltam be 🙂 Egy nem eppen karbantartott tarsashaz. Kicsit olyan erzesem volt, hogy ha benyitok akkor egy ott lako idos bacsi tarkonsuhint ( jogosan , mivel mit keresek en ott ) a jarobotjaval mielott lehetosegem lenne erdeklodni hogy jo helyen jarok-e :)) Odabent sincs semmi extra. A varoban kenyelmes uloalkalmatossagok, a szokasos reklamanyagok, tajekoztatok.
   Kicsit huvos fogadtatas a Doktorno reszerol , amolyan keleteuropai feeling. :)) A szakertelme ettol fuggetlenul nem megkerdojelezheto!
   Harmadszori latogatasomra a holgy teljesen kicserelodott. Mosolygott, mitobb gyermeki kacagas hagyta el csinos kis arcat 🙂
   Szamlat en sosem kerek, ezzel igy sem rossz, sem jo tapasztalatom nincsen.
   Ajanlom. 🙂

  • roland
   12 years ago

   Kicsit félve kerestem fel a doktornőt, mivel máshol nem tudtak segíteni a problémámon. Kellemesen csalódtam, a kedvesség mellé professzionális ellátás társul. A betegségem már a múlté, így csak ajánlani tudom őket!

  • jegember
   12 years ago

   Teljesen korrekt ellátást kaptam, meg voltam elégedve mindennel. Bátran keressék fel a doktornőt!

  • gertai
   12 years ago

   Csak jót tudok mondani a doktornőről, kedves, és nagyon felkészült. Gyorsan kikezelt a betegségemből.

  • sandro
   12 years ago

   Ironikus, hogy pont a helyi Bőr- és Nemibeteg Gondozóból kilépve vettem észre a hirdetésüket. Mivel meguntam, hogy hónapokat várjak a TB által támogatott “gondozásra”, felkerestem a magánrendelőjüket. Gyorsan kaptam időpontot, és nagyon meg voltam elégedve mindennel. Jó szívvel ajánlom őket mindenkinek!

  • petrus
   12 years ago

   Nincs várakozás, gyors, pontos ellátásban részesültem. Kedvesek, és szerintem az árak is korrektek.

  • robertoo
   12 years ago

   Egy ismerősöm ajánlotta a helyet, s nem kellett csalódnom. Anyajegyszűrésre mentem, nagyon kedvesek és professzionálisak voltak. Gyerekkorom óta tartok az orvosi vizsgálatoktól, soha nem tudtam ezt leküzdeni. Itt azonban nem volt ilyen gondom, teljesen nyugodtan tudtam kezelni a helyzetet, ezt külön köszönöm nekik!

  • orlando
   12 years ago

   Eddig egyszer voltam náluk, és abszolút meg vagyok elégedve. Teljesen korrektek voltak, mindenről felvilágosítást kaptam. A kedves és szakszerű ellátás miatt a továbbiakban is ide fogok járni amennyiben problémám adódik.

  • 12 years ago

   A doktornő is és a férfi asszisztense is borzasztóan szűkszavú, hűvös, kimondottan barátságtalan! Alig mondtak valamit a végzendő kezelésről, azt is úgy kellett belőlük kihúzni. Én nagyon feszélyezve éreztem magam.
   A kezelés egyébként nálam nem hozta a várt eredményt. Nagyon csalódott vagyok, ennyi pénzért! Ja, és a honlapukon az áll, hogy a konzultáció díja levonásra kerül a kezelés árából. Na, ez nem így történt! Számla nélkül, simán zsebbe ment a pénz.

  • heureka81
   12 years ago

   A doktornő alaposnak és hozzáértőnek látszik, de elég hűvös. A férfiasszisztense szerintem is kritikán aluli. A telefont úgy veszi fel, mintha ő tenne szívességet, hogy egyáltalán szóba áll az emberrel. Köszönni sem tud rendesen, goromba, és türelmetlen. Eddig még nem sikerült kikezelniük a körömgombából, de még bizakodom.

  • 12 years ago

   Tipikusan a pénzre hajtó, minél több kuncsaftot akaró szolgáltató. Lehet, hogy jó szakember, de nekem nem volt bizalomgerjesztő sem ő sem a férfi asszistense. Csak zsebbe kellett fizetnem, semmi recepció vagy számla, vagy valami hasonló. Infót is nekem kellett kikönyörögnöm, egyáltalán nem tűnt ügyfélközpontúnak. A női asszisztens viszont kedves volt és szimpatikus.

  • kata-nagy
   13 years ago

   Kb. 1 hónapja jártam Dr. Svajda Bernadettnél. A vizsgálat végén kértem számlát és közölte, hogy NINCS! Másnap felhívtam, hogy mégis ezt hogy gondolta, erre a magát orvosnak nevező hölgy mellett lévő asszisztens, Nagy János, közölte, hogy én mekkora bunkó vagyok, elmondott mindennek, ami szitok létezik, azt rám szórta. Ráadásul megfenyegetett, ha panaszt teszek bárhol, nagyon megbánom, mert utánam nyomoz mindenféle fórumon, felkeres és ellátja a bajom!
   Könyörgöm, itt tartunk??? Ez a XXI. század???
   Fizettem 7.000 Ft-ot, nem kapok számlát és meg akar veretni, még neki áll feljebb!!!
   Erre írjon valaki valami okosat, szívesen veszem!
   Köszönöm!
   Értékelésem: értékelhetetlen

  Leave a Review

  Overall:
  Select a rating