• Egy száraz napon

    Egy száraz napon

Place Category: Uncategorized

  • Photos
  • Map

    No Records Found

    Sorry, no records were found. Please adjust your search criteria and try again.

    Google Map Not Loaded

    Sorry, unable to load Google Maps API.

  • Reviews

    1 Review on “Belváros-Lipótváros Közterület Felügyelet”

    Overall:
    • hugo-abdulla
      10 years ago

      A Balasi Bálint 9-11 elött parkoltam le egy heves nyári zivatar utan. A viz minenhol pocsolyákban állt az úton. Csak 30 percet voltam fent a környéken lakó ismerösünknél. Mire lementem egy 50.000ft-os birság volt az autómon mondán, hogy mozgássérült helyre parkoltam. Teljesen meg voltam lepődve mivel amikor kiszálltam az autóból egyáltalán nem lattam mozgássérült jelzést. Nem is láthattam mert:
      1-A möggöttem levő autó elég szorossan rám volt parkolva és a parkolóhely végében levő jelzest eltakarta.
      2-Hatalmas tócsák voltak a járda mellet és az úton.
      Persze mikor vissza értem az autómhoz a mögöttem álló kocsi már nem volt ott.
      50 ezer forint hihetetlenül nagy összeg majdnem annyi mint a minimálbér….
      Ellátogattam a Lipótvárosi Közterület felügyelethez ahol az elöttem levő idős hölgy szintén egy 50 ezer forintos bírság miatt reklamált kifogásolva hogy nem volt láthatóan jelezve, hogy mozgássérült parkoló. Azt mondták neki, hogy: “ha nem tettszik akkor lehet fellebezni de ha elutasítják akkor dupplája vagyis 100 ezer forint lesz a bírság” ezt hallva teljessen letörten elhagyta az irodát.
      Engem is teljesen megviselt, hogy egy jogállamban ha valaki fellebezni merészel egy parkoló jegy ellen és meghalgatást kér akkor azzal fenyegetik meg, hogy duplája lesz a büntetés.
      Ha már ennyi pénzt szed be a kedves Közterület Felügyelet akkor már igazan szépen kifesthetné kékre az egész parkoló kockát es nem egy picike elkopott mozgás sérült jelet pittyeszt a parkolóhely LEG végére amit egy kis tócsa eltüntet.
      Pár nappal később megint a Balassi Bálint utcán jártam és pont ugyanazon a helyen áldogált 2 parkolóőr és fényképeztek megint egy pórul járt autót. Szintén a mögötte levő autó rá volt parkolva a rokkant jelzésre érdekes módon…

      Természetesen megtanultam, hogy háromszor körbe kell járni az autót parkoláskor pocsojába nézni és odébb sepregetni a tócsákat ha olyan állapotban vannak a lefolyók stb… de
      remélem, hogy a kedves Lipótvárosi Közterület Felügyelet nem él vissza az ilyen parkolóhelyek “lenge” megjelzésével és befolyó pár millió forintból képes lesz rendesen megjelölni ezeket a helyeket hogy a mozgássérült CÉLCSOPORT is képes legyen látni, hogy hová parkolhat..

    Leave a Review

    Overall:
    Select a rating