• 214919 1

Place Category: CipőkPlace Tags: cipő, cipőápolás, harisnya, táska, and zokni

  • Profile
  • Photos
  • Map

    No Records Found

    Sorry, no records were found. Please adjust your search criteria and try again.

    Google Map Not Loaded

    Sorry, unable to load Google Maps API.

  • Reviews

    3 Reviews on “Humanic Cipőbolt”

    Overall:
    • csizmadia
      10 years ago

      Vettem náluk egy cipőt, aminek levált a talpa két héten belül. Kicserélték egy másikra, az ugyanúgy járt. Kicserélték egy harmadikra, annak az orránál vált el a ragasztás. Nem mertem megkockáztatni egy negyediket, azóta nem jártam náluk.

      Régebben is hasonló problémáim voltak velük, velem is eljátszották a “nem találtunk hibát” játékot. Próbáltam kulturáltan, érvekkel alátámasztva meggyőzni őket, de miután egy idő után látszott, hogy ők is csak próbálkoznak, leüvöltöttem a fejüket. Visszaküldték újabb “szakértői vizsgálatra”, ezúttal az én véleményemet támasztotta alá az eredmény, nahát, nahát.

    • csizmadia
      10 years ago

      Vettem náluk egy cipőt, aminek levált a talpa két héten belül. Kicserélték egy másikra, az ugyanúgy járt. Kicserélték egy harmadikra, annak az orránál vált el a ragasztás. Nem mertem megkockáztatni egy negyediket, azóta nem jártam náluk.

      Régebben is hasonló problémáim voltak velük, velem is eljátszották a “nem találtunk hibát” játékot. Próbáltam kulturáltan, érvekkel alátámasztva meggyőzni őket, de miután egy idő után látszott, hogy ők is csak próbálkoznak, leüvöltöttem a fejüket. Visszaküldték újabb “szakértői vizsgálatra”, ezúttal az én véleményem támasztotta alá az eredmény, nahát, nahát.

    • 13 years ago

      Sajnos fél éven belül vissza kellett vinnünk egy csizmát a HUMANIC üzletbe, mert a sarkának egy része szétmált. Kértem a javítást, de a boltvezető vizsgálatot kért, utólag szembesülve hogy nem a fogyasztóvédelemnek, hanem egy nyereségérdekelt kft nek küldték. Jelenleg ez szabályos. 15 munkanap után megjött a szakvélemény hogy javítható, nincs gyártási hiba. pár nap múlva megjött a javított csizma, de ugyanúgy nézett ki ahogyan a “javítás” előtt. Így nem vettük át, ezért újból elküldték annak a bizonyos kft-nek. 15 munkanap múlva újból jött a szakvélemény hogy megalapozatlan a kifogásunk a javítás szakszerű. Ez már kiverte nálam a biztosítékot. Itt állunk szétment sarokkal, használhatalan csizmával, aminek a hibái 6 hónapon belül jöttek elő. A fogysztóvédelmi főfelügyelőség tájékoztatása szerint kb. 6.600,- Ft összegért bevizsgálják, de ez nem kötelezi a boltot semmire. Hol van itt a fogyaszóvédelem. Kérdem én. Mérgemben vagy ügyvédhez fordulok, vagy elviszem a csizmát egyik “médiának” a papírokkal alátámasztott történetemmel, bizva abban hogy történik ebben az országban talán valami ami megvédi a fogyasztót ilyen arcátlanságokkal szemben.

    Leave a Review

    Overall:
    Select a rating